torsdag den 12. juli 2012

Imponerende.

Jeg har været meget skeptisk over for La Femme neglelakkerne du typisk kan få i bilka osv. Men da jeg den anden dag var i bilka, så jeg de hersens La Femme lakker, og tænkte okay vi giver dem et go, da jeg også prøver at udvide min horisont hvad angår neglelak mærker. Jeg købte tre styks. Mit første indtryk var meget blandet. Farverne var jeg rimlig imponeret over (købte en neon orange, neon lyserød og en gennemsigtig glimmer), men samtidig var jeg overhovedet ikke imponeret over selve flasken eller at det kun var den ene af de tre der havde et navn. Men da jeg kom hjem prøvede jeg straks den ene (neon orange), som ikke har noget navn. Her er resultatet.
Jeg synes farven er helt fantastisk!! Jeg har lidt tid gået og luret på neon og farver, og så få denne for 20 kr, er virkelig en god deal. Dog lugter neglelakken forfærdeligt og meget kraftigt i det!! Men alle de dårlige ting er jeg villig til at overse bare på grund af farven ;). 

Hold udkig efter de andre La Femme lakker der også ville komme på bloggen :)10 kommentarer:

 1. Efter et bad forsvinder den dårlige lugt fra La Femme lakkerne. Har selv en hvid derfra, som også stinker.

  SvarSlet
 2. Dem fra Tiger lugter også vildt meget af plastik... Men vi kan vel godt stole på at vores sundhedssystem ville tage dem af hylderne hvis de var farlige!!
  Jeg har ikke selv adgang til at købe La Femme (i fysiske buttikker ihvertfald) men har læst blandede meninger om dem... Og til 20 kr. forventer vi jo heller ikke voldsomt meget af en lak :-) Men så er det jo godt, at ihvertfald den ene her har overrasket dig possitivt! Gjorde også de 2 jeg har prøvet at købe i Tiger :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er super dejligt når man bliver positivt overrasket!! :D
   Jeg har endnu ikke prøvet nogen fra Tiger, der har ikke rigtig været nogen der har fanget mig :)

   Slet
 3. en af mine ynglings lakker er fra la femme den holder godt og farven er bare så smuk ;) jeg visen den her http://polish-life.blogspot.dk/2012/05/note-jeg-er-in-love-i-denne-farve.html :)

  SvarSlet
 4. Grunden til at la femme lugter så stærkt er at den indeholder toulene, lakken er på ingen måde 3-free. Men foretrækker faktisk den gamle giftlugt end den plastikmalingmedhjerneskadeagtige som tiger og elf har:P

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvad er reglerne egentlig omkring der her 3-free, må man godt sælge det eller hvordan?

   Slet
  2. Det er ikke forbudt at sælge toluene-, DBP- og formaldehyd resinholdige lakker i dk eller andre steder i eu for den sags skyld. Neglelak er giftigt (også foruden disse kemikalier) og det er altid godt at sørge for god udluftning når man ordner sine negle.
   Kemikalierne er jo ikke blevet puttet i for at skade nogen, men fordi de har gjort lakken mere stærk (chipresistant) nemmere at påføre, blande sammen, hurtigtørrende, etc. Reelt er neglelakker jo mest giftige for dem, der arbejder på neglelaksfabrikker eller sniffer dem.
   Man har gennem forskning fundet ud af at kunne lave andre neglelakker uden ovennævnte kemiske komponenter, men som stadigvæk tørrer/hærder og er til at arbejde med, og så er flere og flere neglelakproducenter begyndt at udfase dem. GOSH har også udfaset kamfer btw. Og det er jo godt, især når børnesygdommene er løst, lakken holder og der er færre kemikalier i omløb, WIN! Så vi må bare håbe at de sidste mærker også snart følger i de fleste 'mere ansvarlige' producenters fodspor.
   Grunden til at jeg er skeptisk overfor de plastikmalingosende (som er 3-free) er at jeg synes de har dårlig holdbarhed. Forhåbentlig forbedres formulaen på dem snart:)

   Slet
  3. Hvor er det imponerende at du ved det! Tusind tak for svar :). Jeg sidder altid ved et åbent vindue når jeg laver negle, men mest fordi jeg slet ikke kan holde lugten ud for længe, da jeg efterfølgende får hovedpine :(.

   Slet