torsdag den 19. juli 2012

30 Day Challenge - Dag 10

Planlagt indlæg


De næste par dage skal jeg besøge noget familie, og derfor vil indlæggene være planlagt den næste uge frem :) Der kommer altså indlæg hver dag, men jeg svarer bare ikke på kommentarer før mandag :)

Dagens udfordring er gradient negle. Dette er noget jeg først har stiftet bekendtskab med fornylig og er blevet stor fan af!
Jeg har brugt en neglelak fra H&M med navnet Nail Him som base, og så har jeg brugt guld akryl maling og en make-up svamp til resten :)
Jeg ELSKER disse to farver sammen, yummy! :D


Andre bloggere der er med i denne challenge, tjek dem ud :D

4 kommentarer:

 1. Jeg kan også godt lide gradient negle :) Jeg har nu til gode at prøve det med akrylmaling :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige i dette tilfælde synes jeg det var nemmere at bruge, jeg kunne nemmere bygge det op, hvis man siger det sådan :).

   Slet
 2. Jeg kan også godt lide gradient. Mine ville bare ikke virke denne gang, jeg havde endda også fat i nail him.
  Sådan som din mani ser ud (og min egen denne gang) er slet ikke det jeg forbinder med gradient/gradvis. Gradient skal flyde over i en anden farve uden man kan se præcist hvor. Men synes også jeg har set på fb gruppen at der er noget forvirring over hvad gradient er, fordi det vidst bliver tolket forskelligt...

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror også der er mange forskellige tolkninger af det. Men jeg synes nu det er lidt op til en selv hvordan man vælger det. Jeg kan personlig rigtig godt lide begge. Jeg har også forsøgt med tre forskellige "gradient" design, og dette blev altså det pæneste :)

   Slet