onsdag den 18. juli 2012

Goodiebox

Ooh Yeah!!. Jeg elsker bare den dag hvor jeg får min goodiebox ind af døren!
For lige at forklare dem der ikke er bekendt med konceptet, så er det et månedligt abonnement, hvor man betaler 119 kr. om måneden og får så tilsendt en goodiebox med forskellige produkter i. Ideen med konceptet er at man får lov til at prøve en masse forskellige produkter, og disse produkter er i nogle ordentlige størrelser.  Jeg har været med siden starten, og de startede ud med et "early bird" tilbud, så jeg får det til 99 kr om måneden, hvilket jeg selvfølgelig er glad for.
Generelt synes jeg rigtig godt om det her koncept, og dem der står bag det. Jeg har oplevet meget få problemer og når har der har været noget, har folkene bag simpelthen været så søde til at hjælpe. Og alle nye firmaer har opstarts problemer, og sådan er det bare :)
Nå, nu til denne måneds goodiebox. Jeg var meget glad da jeg åbnede den!. Her er billeder :)
Og så produkterne:


Decubal Ecological Face Cream
Økologisk certificeret ansigtscreme med økologisk hyldeblomst, abrikos- og mandelolie, der nærer og fugter ansigtshuden. Påføres afrenset hud morgen og aften. Uden parfume, farvestoffer og parabener. 
Jeg har fået et full size produkt (50 ml) der koster 119,95 kr i butikkerne


Decubal Ecological Body Cream
Økologisk certificeret creme med økologisk hyldeblomst og olivenolie, der plejer og fugter huden i dybden. Kan anvendes på hele kroppen. Efterlader ikke huden fedtet. Uden parfume, farvestoffer og parabener. 
Jeg har fået et full size produkt (100 ml) der koster 104,95 kr i butikkerne


Schwarzkopf Pro Osis Extreme Hold Hairspray
Denne hairspray er hurtigtørrende, giver masser af stylingmuligheder, er let at børste ud og indeholder bl.a. resin (udtræk af harpiks), som beskytter mod udefrakommende fugt og giver et ekstremt kraftigt hold. 
Jeg har fået 50 ml og en full size (300 ml) koster 129 kr. i butikkerne


Murad Essential-C Day Moisture SPF 30
Dette produkt beskytter, forebygger og genopretter miljøskadet hud ved at yde beskyttelse mod solen og frie radikaler samtidig med, at fugt, klarhed og elasticitet forbedres. 
Jeg har fået 10 ml og en full size (50 ml) koster 595 kr. i butikkerne


Depend Holografisk neglelak
Dette er en ny serie fra Depend med holografisk glitter i. Findes i mange forskellige farver. 
Jeg har fået den i farve nr. 2028 og den koster 45 kr. i butikkerne


Bodynordic Natural Face Oil
Denne naturlige økologiske olie er beriget med lækre naturlige æteriske duftolie (dvs. naturlige udtræk i modsætning til kunstig parfume), og har foruden en lækker plejende effekt også afstressende egenskaber. Den kan anvendes på hele kroppen. 
Jeg har fået en full size (30 ml) der koster 39 kr. i butikkerne


Som I kan se har jeg allerede tjent pengene ind ved det første produkt. Det er dog også usædvanligt at der er så mange full size produkter i, hvilket jo er fuldstændig fantastisk :b. 
Det jeg glæder mig mest til at prøve er Murad cremen og Decubal produkterne 

Du kan bestille din egen Goodiebox her.

God onsdag
4 kommentarer:

 1. Lækker boks du også har fået. Og ja, jeg kan da godt se nu, at du har fået 2 andre ting end mig. Troede nu at alle bokse var ens. Men pyt, vi har nok fået for samme beløb anyway. (Gad nu godt have haft den Murad, istedet for eye-makeup remover ;-)) Nu glæder jeg mig bare til næste måned, og næste måned og næste... :-D Har du laver rewievs af dine andre pakker?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ved faktisk ikke hvorfor de giver forskellige ting, hm :)
   - Nej det har jeg desværre ikke, da jeg ikke har fået andre Goodieboxes siden jeg startede bloggen :), men klart noget jeg vil gøre fremover :)

   Slet
 2. Vi har fået den samme boks :-D Havde glædet mig så meget til at prøve den der Murad creme, men synes den duftede parfumeret, så jeg gik ind og tjekkede og ganske rigtigt er der parfume i hvilket jeg ikke kan tåle :-(
  Decubal cremen til kroppen er virkelig god!

  SvarSlet
  Svar
  1. Øv hvor ærgeligt!! Men det er da godt at der er to full size produkter uden parfume i !! :)
   Uhh, glæder mig til at prøve den :D

   Slet