mandag den 11. juni 2012

Gradient negle

Ihh, hvor har jeg altid synes det er så pænt når folk laver gradient negle, så jeg tænkte jeg også ville prøve det. Jeg fik købt nogle make-up svampe fra matas, og så var jeg klar til at lave negle. Dette blev resultatet:


Følgende neglelakker er blevet brugt:
 • Sally Hansen Hard as Nails Xtreme Wear i farven Mellow Yellow
 • Essie's Navigate Her
 • Chanel i farven Coco Blue
Jeg synes selv det blev rigtig fint og rigtig sommer lækkert :)

xx


4 kommentarer:

 1. Det er meget, meget yndigt - dejlgie pastelfarver - godt gået :)

  SvarSlet
 2. Jeg synes det er en flot gradient. jeg kan rigtig godt lide dem hvor overgangen er meget "usynlig" som dine. Nogle laver det på en måde så overgangen er meget skarp. Har du evt. en how-to? Eller har du brugt den metode hvor man malerne farverne ved siden af hinanden, blander overgangene en anelse med en tandstik, og dupper det på i en let frem og tilbage bevægelse? :-) Gad vide om det gav nogen mening - det står helt klart inde i mit hovede :-p

  Lisa - admin af facebookgruppen: https://www.facebook.com/groups/284469658310671/

  Og blogger på:
  http://neglerier.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisa.
   Det jeg har gjort er at male neglelakkerne ved siden af hinanden på en make up svamp. Altså først en stribe af gul, så af grøn og så af blå. (Og det skal lige siges at jeg først har lagt en hvid grund farve, så de andre farver træder lidt mere frem). Og så har jeg bare duppet dem stille og rolig hen over neglen, og jeg har kunne bruge svampen på to negle før jeg lagde nyt neglelak på.

   Håber det ga' mening :)

   Slet